main logo
2206

Catherine Zeta-Jones a făcut furori într-o fustă scurtă la 51 de ani

Catherine Zeta-Jones este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood și reușește să fie în centrul atenției ori de câte ori pășește pe covorul roșu.

Catherine Zeta-Jones a făcut furori într-o fustă scurtă la 51 de ani

Totuși, soția lui Michael Douglas nu trece neobservată nici când e acasă, transmite Știri.md cu referire la paranteze.md.

La câteva săptămâni de când a făcut publice imagini în care apare îmbrăcată în costum de baie, în timp ce dansa hoola hoop, actrița, în vârstă de 51 de ani, s-a fotografiat într-o fustă scurtă și într-un tricou.

”Merg să lovesc mingi. Ai grijă.”, a scris ea în dreptul fotografiei inedite.

Catherine Zeta-Jones, la 51 de ani: Am insecurități la fel ca orice altă femeie

În urmă cu câteva luni, Catherine Zeta-Jones, care este celebră pentru cariera impresionantă de la Hollywood, dar și pentru frumusețea ei, a mărturisit la 51 de ani că are „insecurități la fel ca orice altă femeie”. 

Într-un interviu acordat publicației australiane The Sydney Morning Herald, vedeta galeză a dezvăluit că ”am devenit mult mai încrezătoare în felul cum arăt pe măsură ce am înaintat în vârstă”.

”Personal, nu m-aș considera niciodată o mare frumusețe, dar mama mea mi-a spus întotdeauna să fiu cea mai bună în tot ceea ce fac, ce reprezint”, a spus Catherine într-o discuție despre standardele de frumusețe.

Actrița din „Chicago” a continuat: „Există această încredere pe care trebuie să o afișez când ajung pe covorul roșu. Dar am nesiguranțele mele ca orice altă femeie. Însă odată cu trecerea timpului am început să dobândesc mai multă încredere în felul cum arăt”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării