main logo
1231

Cât au costat rochiile purtate într-un singur an de Ducesa de Sussex

Ducesa de Sussex a cheltuit pe haine de cinci ori mai mult decât orice altă femeie dintr-o familie regală din Europa, relatează Daily Mail.

Cât au costat rochiile purtate într-un singur an de Ducesa de Sussex

Meghan Markle a cheltuit o avere pe haine de când este ducesă. Dacă pe vreme când era actriţă, Meghan Markle prefera brandurile accesibile, acest lucru s-a schimbat total după ce s-a căsătorit cu Prinţul Harry. 

Acum Ducesa de Sussex a devenit o împătimită a ţinutelor scumpe, semnate de cele mai mari case de modă din lume.

În ultimele douăsprezece luni, Meghan a purtat nu mai puţin de 1.661 de ţinute noi. Dior, Prada, Chanel, Givenchy sunt doar câteva dintre marile case de modă care s-au ocupat ca Ducesa să arate mereu impecabil.

Cea mai scumpă ţinută pe care Meghan a ales să o poarte a fost rochia oliv de la botezul Prinţului Louis. Rochia a costat 1800 de euro, pantofii 800, iar clutchul 780 de euro. 

Însă cerceii, cadou de la Harry, au fost cei care au făcut dintr-o ţinută simplă, una excentrică. Preţul lor a fost unul astronimic: semnaţi de Cartier, ei au costat 68.000 de euro.

Şi ţinutele din timpul vizitei din Irlanda au costat 31.900 de euro, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

La una dintre întâlniri, Meghan Markle a purtat haine semnate Givenchy, iar la întâlnirea cu premierul irlandez şi soţia sa, Ducesa de Sussex a ales o rochie de la Roland Mouret de 2000 de euro, o geanata Fendi de 4000 de euro şi cercei Birks de diamant care au costat nu mai putin de 10.000 de euro.

Şi la prima ieşire publică de după nunta cu Prinţul Harry, Meghan a purtat o ţinută extrem de scumpă, valoarea ridicându-se la 23.900 de euro. 

Dacă obiectele vestimentare nu au fost atât de scumpe, bijuteriile au fost cele care au ridicat preţul ţinutei. Brăţara Cartier a costat 20.000 de euro, iar cerceii 1.600 de euro.

Alături de Regina Elisabeta, la prima vizită oficială, Meghan Markle a purtat o rochie cu capă făcută special pentru ea de designerul Givenchy, Clare Waight Keller, care a costat aproape 5.000 de euro. 

Cureaua, care completa ţinuta, semnată tot Givenchy a costat cam 400 de euro, iar geanta 1.000 de euro. 

Şi de data aceasta bijuteriile, primate în dar de la regină, au avut un preţ ridicat. În jur de 4.800 de euro au costat perlele şi diamantele purtate de Ducesa de Sussex.

Specialiştii care au analizat ţinutele Ducesei au estimate că Meghan a purtat, anul trecut, ţinute noi în valoare de 406.915 lire sterline. Suma colosala nu include şi rochia de mireasă, semnată Givenchy.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării