main logo
3012

Carla’s Dreams i-ar fi promis Olgăi Verbițchi 100.000 euro

Tânăra interpretă din Republica Moldova Olga Verbițchi, care a câștigat sezonul 6 X Factor România, afirmă că tutorele său din cadrul show-ului, Carla’s Dreams, i-ar fi oferit suma de 100.000 euro în cazul în care nu ajungea învingătoarea sezonului 6 X Factor România.

Carla’s Dreams i-ar fi promis Olgăi Verbițchi 100.000 euro

„Carla’s și-a dorit foarte mult ca noi să câștigăm și noi am câștigat. Eu nu consider că eu am câștigat. Dacă nu ar fi fost el, eu nu aș fi avut nicio șansă. Omul ăsta atât de mult m-a susținut și atât de puternică m-a făcut să par, să arăt. 

Îi sunt recunoscătoare pentru toată viața. Eu îl iubesc atât de mult pe omul ăsta, ca personalitate, ca trainer, ca orice și îi sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce a făcut pentru mine”, a declarat Olga Verbițchi în cadrul interviului #fărăprotocol cu Dorin Galben, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.md.

De asemenea, Olga susține că moldoveanul Carla’s Dreams era gata să-i ofere din buzunarul său suma premiului în cazul în care nu câștiga sezonul 6 X Factor România de acum cinci ani.

„Am fost foarte apropiați și foarte apropiat a fost și cu tata. I-a zis tatălui: Eu nu vreau ca ea să câștige. El știa că vine contractul. I-a zis tatălui: Dacă ea nu câștigă, vă dau eu 100.000 de euro. Asta mi-a zis tata. El (Carla’s) știa că noi avem nevoie de acei bani pentru sora mea”, a adăugat Olga Verbițchi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării