main logo
5320

Buzele unei tinere, la un pas de a exploda după injecțiile cu botox

Rachael Knappier, o tânără de 29 de ani, a trăit un coșmar, după ce buzele ei s-au umflat de patru ori încât îi atingeau nasul.

Buzele unei tinere, la un pas de a exploda după injecțiile cu botox

Esteticianul, pe care-l plătise cu 220 de lire pentru a-i administra tratamentul cu Botox, i-a injectat substanța într-o arteră. Speriată, femeia s-a dus la spital, unde asistentele de la Urgențe au râs de ea, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

La recomandarea unei prietene, Rachael s-a dus la un estetician descris ca fiind foarte calificat pentru a-și mări buzele cu Botox și pentru a îndepărta o cicatrice pe care o avea din cauza unui accident. 

„Mi-a spus că mă poate scăpa de ea. Mi-a spus că a văzut numeroase tinere cu această problemă. Bineînțeles că am crezut-o că mă poate scăpa de cel mai mare complex. Atunci i-am spus. «Da, vreau»”, a declarat Rachel Knappier în cadrul emisiunii „This Morning” de pe postul de televiziune ITV. 

După administrarea injecțiilor, tânăra s-a dus de urgență la spital pentru că buzele ei i se umflaseră de patru ori decât erau în mod normal. 

„M-am dus să mă culc. I-am trezit la două dimineața (…) Buzele îmi atingeau nasul, se măriseră de patru ori. Presiunea și senzația de arsură pe care le-am simțit erau incredibile”, a mărturisit ea, conform Metro. 

Mai mult, tânăra a mărturisit că asistentele au râs de ea în momentul în care au văzut-o. 

„Nu mai văzuseră așa ceva. Nici eu nu am mai văzut așa ceva până acum. M-am dus la Urgențe având buzele uriașe și le-am spus că am avut o reacție alergică”, a spus Rachael. 

Inițial, Rachael a crezut că a fost vorba despre o reacție alergică, însă medicii i-au spus că substanța pentru mărirea buzelor a ajuns direct într-o arteră, întrerupând astfel circulația sângelui în această zonă. Tânăra spune că a fost la un pas de a rămâne fără buze, însă după 72 de ore, acestea au revenit la dimensiunea pe care o aveau înainte. 

Potrivit Daily Mail, Guvernul britanic va lansa o campanie pentru a descuraja tratamentele cu Botox și cu alte substanțe de umplere, precum acidul hialuronic sau colagenul. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării