main logo
3892

Bilan, beat pe scenă: A ieșit cu scuze mai târziu și a izbucnit în plâns

Interpretul rus Dima Bilan a ieșit pe scenă într-o stare neadecvată la un eveniment recent.

Bilan, beat pe scenă: A ieșit cu scuze mai târziu și a izbucnit în plâns

Invitații nu au înțeles imediat ce se întâmplă cu el, unii au presupus că este în stare de ebrietate alcoolică, alții – în cea narcotică, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

Cert este faptul că din videourile care au devenit virale la scurt timp pe rețelele sociale se înțelege că muzicianul nu-și poate coordona foarte bine cuvintele și mișcările.

Mai târziu, el a postat un clip în care încearcă să ceară scuze și, la un moment dat, a izbucnit în plâns.

Deja de câteva zile, internauții ruși și nu doar discută despre evoluția suspectă a lui Dima Bilan. Era vorba de o nuntă în Kazahstan, la care cântărețul abia se ținea pe picioare și abia fredona corect versurile propriilor piese.

În urma reacțiilor virale ale societății, artistul a înregistrat un video, aparent tot sub influența anumitor substanțe.

„Uneori omul se îmbată. Chiar niciodată nu vi s-a întâmplat? Eu n-o să vă cred, dacă spuneți că nu. Eu nu am dormit trei nopți, pentru că am avut filmări, filmări, filmări, piese, muzică. Eu sunt mereu în stare de stoarcere de scântei. Eu am obosit foarte mult și iată-iată împlinesc 40 de ani. Sunt înnebunit. Mama plânge. Se uită la stories-urile mele. Îmi este rușine”, a spus Dima Bilan.

Mulți dintre colegii artistului l-au susținut.

„Îmi este trist de la stories-urile lui Dima Bilan și de la videoul din Kazahstan. Acum toți îl vor batjocori, însă este clar că omul a obosit. Putem mult să vorbim despre profesionalism și limite, însă personal îl înțeleg și îmi pare rău pentru el. Este un artist talentat. Și este foarte greu să fii un robot 24/7”, a scris jurnalista Xenia Sobciak pe canalul său de Telegram.

Pe de altă parte, pe rețele există o serie de comentarii în care se insistă ca Dima Bilan să facă o pauză.

„Din așa motive, toată țara noastră poate să se îmbete, pentru că, în general, majoritatea cetățenilor nu sunt în stare de „stoarcere de scântei”, dar de „luptă continuă pentru supraviețuire”… „Bilan este o persoană publică și asta a fost decizia sa. Dacă ai ales asta, atunci fii bun și adecvat. Nu ești capabil? Pleacă de pe scenă și fă chipsuri sau burgeri”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării