main logo
1337

BBC opreşte filmările la emisiunea Top Gear. Care este motivul

BBC a oprit filmările la cel mai recent sezon al emisiunii auto ''Top Gear'' ca urmare a unei investigaţii privind un accident produs în decembrie şi soldat cu rănirea fostului jucător de cricket în naţionala Angliei Andrew Flintoff, a anunţat joi postul de televiziune britanic, potrivit Reuters.

BBC opreşte filmările la emisiunea Top Gear. Care este motivul

Andrew Flintoff, în vârstă de 45 de ani, care a renunţat la cricket în 2010 şi s-a alăturat echipei de prezentatori ''Top Gear'' în 2019, a fost rănit în timpul filmărilor unui episod în luna decembrie, când i s-a spus ''este norocos că a scăpat cu viaţă'', transmite Știri.md cu referire la Agerpres.ro.

Publicaţia The Times a relatat, citând surse din interior, că Flintoff intenţionează să se retragă din activitatea de coprezentator al ''Top Gear'', una dintre cele mai populare emisiuni BBC. Flintoff a prezentat emisiunea alături de Paddy McGuinness şi Chris Harris.

''În aceste circumstanţe, am considerat că ar fi nepotrivit să reluăm filmările la sezonul 34'', a precizat BBC, adăugând că o decizie în ceea ce priveşte cea mai bună modalitate de a continua va fi luată mai târziu pe parcursul acestui an.

Postul de televiziune a spus că i-a prezentat scuze lui Flintoff, faimos pentru performanţa sa de la campionatul Ashes din 2005 în confruntarea cu Australia, care a reprezentat momentul de vârf al carierei sale în cricket şi i-a adus statutul de vedetă.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării