main logo
4334

Are 73 de ani, dar arată de 30. Secretul Verei Wang

Vera Wang, fostă patinatoare, acum creatoare de modă, are 73 de ani, dar urmăritorii săi de pe rețelele sociale glumesc adesea și susțin că nu a trecut încă de 30 de ani.

Are 73 de ani, dar arată de 30. Secretul Verei Wang

Glumele de pe rețelele sociale sunt întemeiate, având în vedere forma fizică pe care o are Vera Wang, dar și faptul că tenul său nu arată precum al unei persoane trecute de 70 de ani, dovadă fiind cea mai recentă apariție a creatoarei de modă, de la Premiile BAFTA, care poate fi văzută în galeria foto de mai jos, transmite Știri.md cu referire la digisport.ro.

Vera Wang, prezentă la Premiile BAFTA

Vera Wang a publicat o serie de fotografii de la Premiile BAFTA pe rețelele sociale, unde urmăritorii săi și-au exprimat din nou uimirea provocată de aspectul fostei sportive.

”Vera Wang e nemuritoare, de aș arăta măcar la 50% din cum arată ea ar fi o realizare”, ”Să nu uităm că femeia asta are 73 de ani!”, ”Vârsta e doar un număr, ești superbă”, sunt doar câteva dintre reacții.

Vera Wang a participat la concursuri naționale de patinaj și a fost aproape să obțină calificarea pentru Jocurile Olimpice din 1968. Ratarea obiectivului a afectat-o și a făcut-o să renunțe la patinaj. Ulterior, Vera Wang a intrat în lumea modei și astăzi este una dintre cele mai cunoscute creatoare.

Dieta pe care o urmează Vera Wang

Pentru a se menține în formă, Vera Wang este atentă la alimentație.

Astfel, creatoarea de modă are o dietă bazată pe legume gătite la abur și orez negru pe care le mănâncă alături de pește gătit în diferite moduri sau chiar crud, sashimi, sau carne de pui. De asemenea, Vera Wang mănâncă deseori salată de anghinare.

Desigur, fosta patinatoare mai ”trișează” uneori, iar produsele pe care și le mai îngăduie câteodată sunt chipsurile de cartofi și pufuleții.

Totuși, Vera Wang are și un produs pe care l-a eliminat complet din meniu: sucul acidulat, chiar și variantele fără zahăr.


Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării