main logo
493

Apariție istorică pentru Kate Middleton și Meghan Markle. Detaliul remarcat de englezi

Kate Middleton și Meghan Markle - cele două soții ale prinților Regatului Unit al Marii Britanii, William și Harry - s-au afișat pentru prima dată în public, după ce au devenit rude prin alianță, în urma nunții regale din mai 2018.

Apariție istorică pentru Middleton și Markle. Detaliul remarcatApariție istorică pentru Middleton și Markle. Detaliul remarcat

Sâmbătă, ducesa de Cambridge și ducesa Sussex au urmărit împreună din tribune partea a doua a semifinalei masculine de la Wimbledon 2018, dintre Novak Djokovic și Rafael Nadal.

Presa engleză a remarcat că este prima apariție publică fără soții lor pentru cele două prințese ale Marii Britanii, cărora jurnaliștii din Albion le-au analizat și ținutele elegante. Pentru Meghan Markle nu e prima prezență în tribune la ediția din acest an a turneului de Grand Slam de la Wimbledon, unde a mai urmărit câteva meciuri.

Kate și Meghan au urmărit semifinala dintre Djokovic și Nadal cu sufletul la gură și au aplaudat cele mai frumoase momente din meciul care decide cine va fi adversarul lui Kevin Anderson în ultimul act de duminică, transmite Știri.md cu referire la Digisport.ro.

Kate Middleton și Meghan Markle vor rămâne și la finala de pe tabloul feminin de la Wimbledon 2018, acolo unde buna prietenă a actriței americane, Serena Williams, joacă împotriva lui Angelique Kerber. Meciul dintre cei doi foști lideri WTA va începe după încheierea partidei dintre Djokovic și Nadal.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării