main logo
2364

Angelina Jolie și-a dezmoștenit 5 din cei 6 copii. Cui lasă averea

Angelina Jolie a decis să-și lase averea unui singur copil din cei șase pe care îi are. Cel care o va moșteni este Maddox.

Angelina Jolie și-a dezmoștenit 5 din cei 6 copii. Cui lasă averea

O publicație de peste Ocean, Radar Online, susține că binecunoscuta vedetă hollywoodiană Angelina Jolie ar fi decis să lase toată averea, estimată la 116 milioane de dolari, unui singur copil. 

Sursse din anturajul celebrei actrițe susțin că aceasta vrea să-i lase averea lui Maddox, în vârstă de 17 ani, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

Maddox a fost adoptat din Cambodgia. Acesta va prelua afacerea cu filme a mamei sale. 

De altfel, când avea 15 ani, acesta a fost numit director executiv al peliculei „First They Killed My Father”, film produs de Angelina Jolie. 

Publicația americană susține că Brad Pitt nu este deloc încântat de decizia Angelinei Jolie și consideră că ceilalți copii au fost dați la o parte de mama lor. 

Maddox este unul dintre cei trei copii înfiați de Angelina Jolie.     

Brad Pitt, în vârstă de 55 de ani, şi Angelina Jolie, 43 de ani, s-au căsătorit în 2014 şi au intentat divorţ în 2016, după o relaţie care a început în 2004. 

În anul 2016, Angelina Jolie și Brad Pitt au decis să divorțeze și să împartă custodia celor șase copii ai lor: Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox și Vivienne. 

După o lungă bătălie judiciară, cei doi actori au rezolvat chestiunile oficiale, mai ales cele legate de custodia copiilor, pe care au decis să o împartă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării