main logo
1932

Andreea Marin, nemachiată. Detaliul ciudat observat de un internaut

Andreea Marin traversează o perioadă foarte bună în plan personal, ceea ce o face să împărtășească multe fotografii intime cu prietenii ei virtuali. Recent, vedeta a făcut publică o imagine din dormitor, suprinsă la scurt timp după ce s-a trezit.

Andreea Marin, nemachiată. Detaliul observat de un internautAndreea Marin, nemachiată. Detaliul ciudat observat de un internaut. Foto: click.ro

Complet nemachiată, îmbrăcată într-o pijama neagră, răsfățându-se în așternuturi albe. Andreea Marin le-a spus ”Bună dimineața!” prietenilor ei virtuali din dormitorul propriu, zâmbind ca o pisică somnoroasă. ”Bună dimineața, Soare! Unde te ascunzi, năstrușnicule? În inima mea?! Ieși afară, strălucește pe cer, să ne bucurăm cu toții de tine!”, a fost mesajul vedetei.

Fanii s-au grăbit să aprecieze naturalețea fostei Zâne a surprizelor și curajul ei de a se arăta lumii fără machiaj, scrie Click.

”Apreciez faptul că ai avut curajul să postezi această poză așa naturală.”

”Cum reușiți să fiți atât de fresh în orice moment al zilei? Pentru mine sunteți un model de femeie demn de urmat!”

Au fost însă și voci care au susținut că fotografiile de felul acesta ar trebui să rămână în familie. ”De nerecunoscut! O vreau pe Andreea machiată, aranjată. Asta nu este o fotografie pentru noi, admiratorii tăi, poate pentru cei din familie”, i-a reproșat un fan.

Cert este că, ocupați cu machiajul vedetei, prietenii virtuali ai Andreei nu au observat că aceasta pune capul, seară de seară, pe o pernă pe care a fost imprimat chipul ei. Este despre o imagine mai veche, dintr-un pictorial realizat pentru revista The One.

andreea marin

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării