main logo
1995

Andreea Marin, criticată pe Internet după ce a pozat într-o rochie mini

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite vedete din România. Totuși, a reușit să stârnească un val de reacții negative pe rețelele de socializare, după ce a publicat o fotografie sexy.

Andreea Marin, criticată pe Internet după ce a pozat într-o rochie mini

Într-o rochie neagră, foarte scurtă, cu decolteu și sandale cu toc înalt, Andreea Marin a pozat provocator în timp ce sta așezată pe un scaun roșu, transmite Știri.md cu referire la Perfecte.md.

 „This is how I feel today!", a scris jurnalista alături de fotografia sexy. 

Cu mii de aprecieri pe Instagram și Facebook, imaginea a reușit însă, să stârnească indignare în rândul admiratorilor ei, care au criticat-o pe internet.

„Nu te poci, Andreea! Aia nu e poziție demnă pentru o femeie, mai ales când este în rochie. Grijă!",  i-a scris cineva. 

„Dacă ar fi o femeie decentă, nu ar sta așa pe scaun, picioarele mai strânse! O doamnă are întotdeauna grijă la ținută!", i-a transmis un alt internaut. 

Cei mai loiali susținători ai Andreei Marin i-au luat imediat apărarea vedetei: „Mă tot uit la poză și nu înțeleg, domnule, ce are lumea cu poziția?! Adică ar trebui să stea cu picioarele ca reginele, așa într-o parte...sau?", „Ești făină, ce te tot ascunzi după cămășile acelea închise până în gât și fuste, și pantaloni largi. Și nu pari frivola, nu ești vulgară, inteligența ți se vede în privire.", sunt câteva dintre comentariile admiratorilor ei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării