main logo
635

Andreea Bălan: Era o decizie de viață și de moarte

Luni, în timpul operației de cezariană, Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator.

Andreea Bălan: Era o decizie de viață și de moarte

Terifiantul anunț a venit chiar de la soțul cântăreței, George Burcea, prin intermediul unui site de socializare. Iar acum Andreea Bălan face noi dezvăluiri despre cumpăna prin care a trecut, transmite Știri.md cu referire la Cancan.ro.

Doru Herghelegiu, medicul care a salvat-o pe Andreea Bălan, a fost chemat de urgență de acasă de colegii săi. Directorul executiv al clinicii Sanador a ajuns în doar 10 minute. De altfel, el a efectuat intervenția care i-a salvat viața cântăreței.

”Am avut embolie amniotică. Lichidul amniotic din placentă intră în sânge. Se poate întâmpla și din senin, nu numai prin naștere. Chiar doctorița mi-a spus că au existat cazuri să moară și copilul. La mine norocul a fost că a ieșit fetița și abia pe urmă a venit lichidul. 

A fost o minune, pentru că mai întâi a ieșit ea. Dacă nu interveneau pentru mine puteam să mor. M-au intubat timp de două zile. Vreau să le mulțumesc medicilor de la Sanador pentru că au făcut o comisie. Ca să ia o decizie atât de majoră trebuia să vină și doctorul spitalului, domnul Hergheligiu. În 10 minute s-au strâns pentru că era o decizie de viață și de moarte și uite că au luat decizia potrivită.

George era complet panicat, pentru că a urmărit toată nașterea. A ieșit asistenta, i-a arătat copilul, i-a spus . L-au luat de acolo, el și-a dat seama că e ceva în neregulă. A durat câteva ore, la un moment dat au venit 3 doctori și i-au explicat că situația e gravă. A stat cu frică până azi-dimineață. Mie mi s-a spus că am și pupat-o pe Clara, dar nu-mi aduc aminte nici asta. N-am mai ținut minte nimic, m-am trezit abia aseară și am vorbit cu doctorii, dar nu-mi aduc aminte absolut nimic. A fost probabil anestezia atât de puternică. 

E mititică și cuminte (n.r.- Clara Maria) și drăguță și de-abia aștept să mergem acasă să i-o arăt Elei. Se poate întâmpla și la nașteri naturale, nu numai la cezariană. E vorba de rupturile tale uterine. Mai stau 2-3 zile în spital. Voi putea să dansez peste o lună-jumate două, ca la cealaltă naștere. 

Domnul Hergheligiu a venit de acasă repede, în 10 minute. Și bineînțeles Dumnezeu a ajutat. Cred foarte mult în energiile doctorilor, au făcut tot posibilul să mă salveze. S-a speriat foarte tare George, ne iubim foarte mult și normal că nu vrea să pățesc ceva. Astăzi s-a liniștit total. E totul bine când se termină cu bine”, a declarat Andreea Bălan.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării