main logo
1013

Andreea Balan a fost internată de urgență cu fiica sa cea mai mică

Cântăreața are o probleme cu mezina familiei. Artista a mărturisit că fiica ei nu și-a mai făcut nevoile de peste 12 ore și a mers urgent la medic.

Andreea Balan a fost internată de urgență cu fiica sa cea mai mică

Fiica Andreei Balan are probleme de sănătate. Micuța Clara a ajuns zilele acestea la spital. Conform celor relatate de mama ei pe vlog, avea probleme cu urinarea, transmite Știri.md cu referire la Ciao.ro

Artista susține că fiica ei nu a murdărit scutecul mai bine de 12 ore, ceea ce nu e bine.

Așa că a sunat de urgență la medicul pediatru al familiei. Acesta le-a recomandat să o ducă pe Clara imediat la spital, pentru a investiga problema. 

Incidentul a fost relatat de Andreea Balan pe vlogul ei, filmat în mașină, în timp ce soțul ei, George, le conduce pe cele două la spital.

„Mergem la doctor cu Clărița pentru că nu a făcut pipi de 12 ore. Când am venit la șapte și jumătate acasă, mama mi-a zis: „Vezi că n-a făcut de câteva ore”. Și azi, la șase dimineața, când i-am dat să mânănce, pampersul nu era ud. Un bebeluș să nu facă pipi 12 ore, e nasol. Și pediatra mi-a zis: „Atunci vino repede la spital”, explică Andreea Bălan în vlogul respectiv, publicat pe canalul ei de YouTube.

Chiar dacă problema s-a rezolvat, ulterior, făcându-și nevoile, artista nu a avut voie să plece din clinică. 

„Tot trebuie să o consulte”, a spus Andreea Bălan. Artista le recomandă tuturor mămicilor să controleze cu atenție scutecul pentru că astfel de probleme să fie depistate la timp.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării