main logo
2265

Andra, apariție spectaculoasă în prima semifinală Românii au talent

Andra a strălucit vineri seara, 13 mai, în prima semifinală live „Românii au talent”. Vedeta a atras admirația tuturor cu ținuta elegantă pe care a purtat-o. Soția lui Cătălin Măruță a anunțat recent că a slăbit câteva kilograme, iar rezultatul e vizibil.

Andra, apariție spectaculoasă în prima semifinală Românii au talentFoto: fb.com

Andra a purtat în prima semifinală a sezonului 12 o rochie cu un decolteu provocator, petrecută în zona bustului, și cu volane voluminoase în partea umerilor, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

„Mă simt copleșită, dar și schimbată, pentru că am învățat multe de la concurenți, persoane incredibil de talentate, dar și de puternice.

Sunt nerăbdătoare pentru prima semifinala „Românii au talent”, acest format absolut inepuizabil pentru noi, cei din juriu, dar și pentru cei de acasă”, a scis Andra pe contul de socializare, în seara primei semifinale „Românii au Telent” sezonul 12.

Cine sunt primii cinci finaliști

Marius Mateș, Sandeep Kale, Ionela Marin, DJ Hugo Arthur, Zametheea, Elvis Asan, Alex Furman, Alex Dowis, Gabriela Dincă, Martina Meola, Raisa Radu și Alexandra Croitoru sunt cei 12 concurenți care s-au luptat vineri seară, 13 mai, pentru un loc în marea finală Românii au talent 2022.

Cei cinci concurenți cu care ne vedem în marea finală Românii au talent sunt: Martina Meola Zametheea Raisa Radu Alex Dowis Gabriela Dincă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării