main logo
4078

Alcoolică la 18 ani: Povestea unei artiste celebre din România

Alcoolul este un mod în care oamenii se relaxează. Multe persoane își găsesc refugiul în alcool atunci când simt că problemele le apasă prea tare.

Alcoolică la 18 ani: Povestea unei artiste celebre din RomâniaFoto: unica.md

De altfel, unele aleg să bea în exces pur și simplu din plăcere și dezvoltă o obsesie pentru asta. În această situație a fost și o tânără artistă de la noi, care a ajuns alcoolică la doar 20 de ani, transmite Știri.md cu referire la unica.md.

Ioana Ignat, probleme cu alcoolul

Ioana Ignat este una dintre cele mai iubite artiste ale momentului. Succesul ei a crescut după ce a ajuns finalistă la Vocea României, în echipa lui Marius Moga. S-a lansat în muzică la 15 ani și acum a ajuns la 23 și este iubită de o mulțime de oameni pentru talentul ei, pentru timbrul vocal special.

Ioana Ignat pare o fată foarte elegantă, chiar retrasă și timidă. Nimeni nu s-ar putea gândi la ea ca la o persoană care are probleme cu alcoolul. Artista recunoaște că băutura i-a fost cel mai bun prieten mult timp și i-a adus o mulțime de probleme, pe lângă faptul că îi făcea rău.

Artista recunoaște că ajunsese să bea pe când avea doar 18 ani, uneori chiar și până leșina. Avea în grupul ei de prieteni doar persoane mature, care consumau mult alcool și care i-au transmis și ei această pasiune ce îi dădea o stare euforică.

”Nu mai luam nimic în serios, nu mă mai încânta nici succesul. Eu dacă am intrat într-o orchestră la 15 ani și cântam la evenimente, eram cea mai mică, restul aveau peste 30-40 de ani. Se bea mult acolo. După aceea, am luat-o și eu așa, ușor-ușor cu alcoolul. Abia ce mi-am revenit”, a spus aceasta.

Alcoolul i-a provocat un episod ce putea deveni o tragedie

Artista mărturisește că ajunsese să nu se mai poată bucura de nimic, deși avea mare succes la vremea aceea și era perioada în care se lansase și se pusese serios pe treabă. Niciodată nu era într-o stare bună și nu realiza ce se petrece.

Cel mai dureros eveniment a fost momentul în care a băut atât de mult, încât a avut dureri de stomac și s-a simțit foarte rău. Deși renunțase la alcool, o petrecere a făcut-o să-și piardă din nou mințile și să bea până dimineață. 

Când a ajuns acasă, se ruga la Dumnezeu să o țină în viață și să scape de durere, pentru că simțea că nu mai poate face față. De atunci a devenit mai responsabilă și un an întreg nu a băut deloc.

”Într-o seară, când am avut lansare, pe 13 februarie 2018, eu deja mă lăsasem de vreo două săptămâni și la lansarea aia am zis tot așa, că nu beau, dar m-am luat cu anturajul și am avut o durere de stomac cumplită și am ajuns pe la cinci dimineață acasă, nu puteam să dorm, nici să plâng și m-am dus pe balcon la aer și mă rugam la Dumnezeu să-mi ia durerea, că nu mă mai ating și un an de zile nu m-am mai atins”, a mai spus Ioana Ignat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării