main logo
700

Adele a lansat single-ul Easy On Me, primul după o pauză de 6 ani

Adele a pus capăt celor şase ani de aşteptare pentru fani şi a lansat un nou single şi videoclip. Piesa „Easy On Me” este inclusă pe albumul „30”, care urmează să apară pe 19 noiembrie.

Adele a lansat single-ul Easy On Me, primul după o pauză de 6 ani

Cântăreaţa engleză Adele a lansat vineri single-ul „Easy On Me” cu un videoclip regizat de cineastul canadian Xavier Dolan, cu care a colaborat şi pentru „Hello” şi care este cunoscut pentru filme ca „Juste la fin du monde” şi „Matthias & Maxime”, transmite Știri.md cu referire la observatornews.ro.

Balada de trei minute şi 30 de secunde se numeşte "Easy on Me" şi este inspirată de frământările interioare trăite de artistă după divorţul de fostul soţ, tatăl băiatului ei de 8 ani.

Pentru fani, lunga aşteptare a meritat. Melodia este deja văzută drept o capodoperă capabilă să transmită nenumarate emoţii. În doar 14 ore de la lansare, videoclipul a strâns peste 24 milioane de vizualizări.

Ce spune Adele despre album

Adele, de 15 ori premiată cu Grammy şi ale cărei albume au fost vândute în peste 120 de milioane de copii, a spus că noul disc explică schimbările din viaţa ei şi că este, în definitiv, o scrisoare de dragoste adresată fiului ei în vârstă de 9 ani acum.

Ea a colaborat din nou cu producătorul Greg Kurstin, cu care a lucrat pentru „25”, cu Max Martin, compozitor, şi cu producătorul şi compozitorul suedez Ludwig Göransson, care a câştigat un Oscar pentru coloana sonoră a „Black Panther”.

Videoclipul a fost filmat luna trecută în Quebec.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării