main logo
2366

Actorul rus Garik Harlamov are o nouă relație: Este copia fostei soții

Anul trecut Garik Harlamov și Kristina Asmus au decis să meargă pe căi diferite. Inițial divorțul lor era de necrezut pentru toată lumea, dar iată că s-a dovedit a fi adevărat.

Actorul rus Garik Harlamov are o nouă relație: Este copia fostei soțiiFoto: ea.md

Presa din Rusia susține că actorul și-a refăcut deja viața amoroasă. Acesta s-ar iubit tot cu o actriță. Este vorba de Katerina Kovalchyk, despre care internauții au spus că este copia Kristinei Asmus, transmite Știri.md cu referire la ea.md.

Canalul de știri Sluhi, susține că cei doi ar petrecere la moment o vacanță la Sochi alături de alți prieteni. Pe Instagram au apărut câteva poze cu Katerina și Garik, care par a fi în același loc.

Presa din Rusia mai susține că cei doi sunt împreună de aproape un an. Actorii s-au întâlnit pe platourile de filmare ale producției „Гусар”. Se pare că Harlamov îi oferea atenție actriței încă pe vremea când nu era divorțat de Asmus și se pare că anume actorul a depus primul actele de divorț.

Garik Harlamov și Kristina Asmus au împreună o fetiță născută în ianuarie 2014. Cei doi s-au căsătorit în 2013, când Kristina era însărcinată. Anterior, rezidentul Comedy Club a mai a fost căsătorit cu Iulia Leshenko.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării