21 iul, 2019 10:43
1 121
0
A refuzat să defileze în bikini, dar totuși a reușit să surprindă juriul
21 iul, 2019 10:43
1 121
0

Musulmana Aisha Khan a fost singura dintre cele 49 de participante la concursul de frumusețe "Miss England", care nu a îmbrăcat bikini în timpul selecției.

În locul unui costum de baie, fata a apărut în fața juriului într-un costum de scafandru, transmite Știri.md cu referire la Noi.md

"Sânt mîndră că am rămas fidelă mie însămi pe durata întreagului concurs și nu am făcut nimic care să contrazică valorile mele morale", a recunoscut Khan într-un interviu acordat The Sun. 

Ea a explicat că ea nu s-a dezgoalit din cauza convingerilor religioase. Potrivit lui Khan, alegerea ei a fost susținută de celelalte concurente și de internauți. Fata crede că renunțarea la costumului de baie nu i-a luat de puncte, dar a scos-o în evidență în fața juriului. 

Khan a numerit printre primele douăzeci de finaliste. Concursul de frumusețe este alcătuit din zece etape. Rezultatele vor fi anunțate pe 1 august 2019. Anterior, concurentele "Miss Anglia" și-au arătat fețele lor reale, înlăturînd machiajul și photoshop-ul.

 Aysha Khan says she wanted to prove a point

 Aysha made headlines when she spurned traditional beach wear

Image may contain: 1 person, ocean, outdoor and water

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter