main logo
1058

A murit Robert Blake, actorul judecat pentru uciderea soției sale

Actorul Robert Blake, a cărui lungă carieră a fost umbrită de acuzațiile că și-ar fi ucis soția, a murit. Avea 89 de ani.

A murit Robert Blake, actorul judecat pentru uciderea soției sale

Robert Blake a devenit cunoscut drept eroul seriei de detectivi TV din anii 1970, „Baretta”, și a jucat în filmul „Lost Highway” din 1997, însă cariera sa a avut probleme după ce soția lui a fost împușcată mortal în 2001. El a fost acuzat de uciderea ei și achitat, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Blake a murit „împăcat înconjurat de familie și prieteni”, au anunțat rudele acestuia, citate de BBC.

Potrivit unei declarații făcute joi de nepoata sa, Noreen Austin, actorul a murit din cauza unei boli de inimă.

Blake și-a început cariera de actor încă din copilărie. A apărut în filmul „Bridal Suite” din 1939, apoi în seria de scurtmetraje „Our Gang”.

Dar rolul său ca detectiv Tony Baretta în serialul de televiziune "Baretta" este cel mai cunoscut. Serialul, care a fost difuzat între 1975 și 1978, i-a adus lui Blake un Emmy pentru rolul principal remarcabil într-un serial dramatic.

Pe 4 mai 2001, Blake și cea de-a doua soție a sa, Bakley, au ieșit la cină la restaurantul italian Vitello's din Studio City, California. Blake a declarat poliției la momentul respectiv că, după masă, au mers împreună la mașină, dar Blake a spus că s-a întors în restaurant. Când a revenit, Blake a spus că a găsit-o pe Bakley în mașină, împușcată. Poliția a luat în considerare mai mulți potențiali suspecți, dar s-a oprit asupra lui Blake și, 11 luni mai târziu, l-a arestat. El a pledat nevinovat la acuzații și a fost ținut luni întregi în spatele gratiilor înainte de a i se acorda în cele din urmă o cauțiune în așteptarea procesului.

În martie 2005, el a fost judecat și achitat.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării