main logo
458

Ziua Mondială a Turismului: Cum arată plajele nepopulate din Portugalia

Plajele nepopulate de pe coasta Vicentina din Portugalia sunt clasate de siteurile de călătorii drept cele mai frumoase din Europa sau chiar din lume.

Ziua Mondială a Turismului: Cum arată plajele nepopulate din PortugaliaZiua Mondială a Turismului: Cum arată plajele nepopulate din Portugalia

Împreună cu iubitul ei, Ludmila Popescu, stabilită de câțiva ani acolo, a pornit într-o aventură de care avea să se îndrăgostească incurabil, transmite Știri.md cu referire la Prime.md

Priveliștile îți taie respirația. Dar pe lângă partea frumoasă, o astfel de călătorie înseamnă multă documentare și organizare.

La fel de importantă este planificarea, chiar și a regimului alimentar. Trebuie să vă creați de acasă întreg meniul pentru călătorie, fiindcă fastfoodurile sau mâncarea uscată ar putea să vă strice vacanța.

Reguli de cuplu, dar și în raport cu natura. Dacă vreți să vă bucurați de plajele sălbatice și-n următorii ani, trebuie să învățați să respectați și să aveți responsabilitate față de ele. Nu lăsați gunoi sau lucruri pe care ar putea să le găsească alții care vin în urma voastră.

Costul unei astfel de călătorii e de aproximativ 300 de euro pentru o săptămână - pentru combustibil, mâncare și cumpărăturile necesare dinaintea vacanței.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării