main logo
656

Zelenski: Un showman poate deveni președinte, dar e trist când e invers

Candidatul pentru președinția Ucrainei, Vladimir Zelenski, s-a adresat contracandidatului său și președintelui în exercițiu, Petro Poroșenko.

Zelenski: Un showman poate deveni președinte, dar e trist când e invers

Într-un video publicat pe Facebook, Zelenski i-a spus lui Poroșenko să se ocupe de treburi mai importante, cum ar fi „marinarii captivi” și nu să „fugă pe la posturi TV în căutarea lui Zelenski”, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

„Domnul Poroșenko vrea ca dumneavoastră să treceți de la „am auzit” la „am făcut” și anume să închideți ucigașii Ecaterinei Gandziuk, să îi închideți pe Svinarciuc și să vă amintiți de ceea ce ați uitat. De marinarii noștri captivi, care stau acum după gratii și așteaptă până când veți fugi pe la posturi TV în căutarea lui Zelenski, veți da analize și veți striga pe stadion”, spune Zelenski în adresarea sa video.

Zelenski i-a amintit lui Poroșenko despre faptul că încă îndeplinește funcția de președinte în exercițiu. „Un showman poate deveni președinte, dar când un președinte care a devenit showman este trist”, a mai adăugat candidatul Zelenski.

Amintim că ieri Petro Poroșenko l-a așteptat pe Zelenski la dezbateri lângă stadionul Olimpic din Kiev, însă acesta nu s-a prezentat. Zelenski însă spune că va veni la dezbateri pe 19 aprilie curent.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării