main logo
470

Zelenski și Poroșenco au dat analize de sânge înainte de dezbateri

Vladimir Zelenski și Petro Poroșenco au dat astăzi analize de sânge, așa cum a solicitat Zelenski când i-a propus contracandidatului său la prezidențiale să participe la dezbateri pe stadion.

Zelenski și Poroșenco au dat analize de sânge înainte de dezbateri

În timp ce actorul cunoscut pentru talentul său umoristic a mers la un laborator privat care îi va expedia rezultatele pe email, în decurs de trei zile, fostul președinte al Ucrainei a optat tocmai pentru patru instituții medicale, transmite Știri.md cu referire la Zugo.md.

Analizele sale au fost trimise la două clinici publice și la două private. 

Rezultatele le va primi timp de trei ore. Ambii au anunțat că le vor face publice pentru a demonstra că nu au alcool sau substanțe narcotice în organism.

„Am dat sânge. Tot ce era nevoie, tot sângele mi l-au pompat. Dar, mulțumesc lui Dumnezeu, am mult sânge”, a spus Zelenski pentru presă.

Amintim că Vladimir Zelenski și Petro Poroșenco se vor duela pe stadionul Olimpiskii din Kiev, după ce fostul președinte al Ucrainei a acceptat invitația contracandidatului său de a ieși în fața oamenilor pentru a-și argumenta planul de acțiuni pentru următorii ani. Dezbaterile vor avea loc pe 19 aprilie, începând cu ora 19:00, în fața a circa 70.050 de oameni, capacitatea maximă a stadionului.

De menționat că una dintre cerințele obligatorii înaintate de Zelenski a fost ca cei doi să fie supuși unui control medical, pentru că „țara are nevoie de un președinte sănătos”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării