main logo
1148

Zelenski s-a filmat ironizând înmormântarea lui Poroșenko

Pretendentul pentru șefia Ucrainei, Vladimir Zelenski, a găsit o metodă inedită de a-i îndemna pe cei care-l susțin să semneze în favoarea sa.

Zelenski s-a filmat ironizând înmormântarea lui Poroșenko

Acesta a filmat o secvență de la înmormântarea actualului președinte Petro Poroșenko. Chiar dacă nu dă niciun nume, actorul relatează faptele pe care Poroșenko le-ar fi făcut de-a lungul activității sale în fruntea Ucrainei, transmite Știri.md cu referire la Agora.

„Ce amărăciune. O pierdere enormă pentru întreg sistemul politic. La alegerile din anul 2014 ne-a promis o economie puternică. Câte lucruri încă nu a reușit să ne promită. A plecat. A plecat atât de devreme. Noi putem să spunem mai multe despre el, dar cel mai bine pentru el vorbesc faptele. Însușirea celor 20 de milioane din haznaua statului, de exemplu. Sau protejarea cazinourilor. El a plecat, dar faptele lui vor trăi”, spune Zelenski în filmuleț.

Actorul a subliniat în mod ironic unele decizii pe are le-ar fi luat Poroșenko în calitate de președinte al Ucrainei:

„Ne pare rău să constatăm că nu putem să-i punem trupul în pământ. Pentru că anume în urma deciziilor sale pe acest pământ se va înălța un uriaș complex locativ. Nici măcar nu am putut să-i ardem trupul în crematoriu, pentru că prețul la gaz pe care l-a negociat anume el nu ne permite acest lucru. Dar nu-i nimic, datorită acestui preț el oricum va ajunge să ardă în iad”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării