main logo
1703

Zelenski, despre intenția Rusiei de a organiza un pseudoreferendum

În legătură cu intenția invadatorilor ruși de a organiza un pseudoreferendum în teritoriile ocupate ucrainene, Vladimir Zelenski subliniază că poziția Ucrainei cu privire la eliberarea pământurilor sale rămâne neschimbată, în ciuda anunțurilor și zgomotelor din partea rusă, informează unian.net.

Zelenski, despre intenția Rusiei de a organiza un pseudoreferendumFoto: realitatea.md

„Desigur, astăzi există știri destul de zgomotoase din Rusia. Există multe întrebări despre asta. Dar ce s-a întâmplat de fapt? Ce a sunat din ceea ce nu s-a auzit înainte? Pozițiile noastre sunt clare și binecunoscute. Și care este sarcina noastră: mai mult sprijin pentru Forțele Armate ale Ucrainei, mai mult sprijin pentru informații, mai mult sprijin pentru Forțele de Operațiuni Speciale, mai mult sprijin pentru Serviciul de Securitate al Ucrainei, pentru Garda Națională, pentru poliție, pentru toți cei care restaurează treptat integritatea noastră teritorială. Pozițiile noastre nu se schimbă din cauza zgomotului sau a anunțurilor de unde”, a subliniat Zelenski, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

În acest sens, președintele a subliniat că Ucraina are sprijinul deplin al partenerilor internaționali.

„Informăm toți subiecții relațiilor internaționale despre ceea ce se întâmplă. Și vedem înțelegere nu numai din partea partenerilor noștri, ci și din partea acelor state care au încercat să stea departe de lupta noastră. Vor fi pași în sprijinul Ucrainei în astfel de circumstanțe și din partea asociațiilor internaționale-cheie. Prin urmare, menținem presiunea, menținem unitatea, apărăm Ucraina, ne eliberăm pământul și nu manifestăm nicio slăbiciune”, a spus Zelenski.

El a mulțumit tuturor prietenilor și partenerilor Ucrainei pentru condamnarea masivă, principială și fermă de astăzi a încercărilor Rusiei de a juca un alt pseudoreferendum.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării