main logo
3993

Zelenski: Au fost cel puțin cinci atentate la viața mea. Rușii vor avea surprize

Liderul ucrainean, Vladimir Zelenski, susține că au existat cel puțin cinci atentate la viața lui de la începutul războiului. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui interviu acordat pentru FoxNews, președintele țării vecine precizând că pregătește „surprize” pentru Federația Rusă.

Zelenski: Au fost cinci atentate la viața mea. Rușii vor avea surprizeImagine simbol

Șeful de stat a vorbit despre noi contraofensive, pregătite de Ucraina. Conform lui, obiectivul numărul unu al țării sale este să se apere și să mențină controlul asupra teritoriului său, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

„Să ne apărăm este obiectivul numărul unu. Vom continua povestea de succes de la Marea Neagră. Nu intru în detalii, dar rușii vor avea niște surprize. Deci, să apărăm sudul este important, să apărăm estul este la fel de important, acolo au peste 200.000 de soldați. Și, desigur, vom pregăti noi contaofensive, noi operațiuni, însă depinde de multe lucruri”, a spus Zelenski.

Zelenski a refuzat să vorbească despre „planul B” pentru trupele ucrainene și a precizat că ultimul an a fost complicat pentru Ucraina, menționând că Putin a trecut „liniile roșii” și a calificat acțiunile Kremlinului drept „amenințare pentru întreaga lume”.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării