main logo
2367

Zelenski acuză Moscova de un atac masiv cu 36 de rachete

Președintele ucrainean, Vladimir Zelenski, a acuzat sâmbătă Moscova de un „atac masiv” cu 36 de rachete trase asupra țării sale în noaptea de vineri spre sâmbătă, potrivit AFP.

Zelenski acuză Moscova de un atac masiv cu 36 de racheteFoto: Profimedia

„Agresorul continuă să ne terorizeze țara. În timpul nopții, agresorul a lansat un atac masiv, cu 36 de tiruri de rachete”, a declarat președintele ucrainean pe rețelele de socializare, transmite Știri.md cu referire la hotnews.ro.

Populația ucraineană este pregătită să sufere

Mai mult de un milion de locuințe au rămas fără electricitate în Ucraina în urma loviturilor rusești asupra infrastructurii energetice din țară, a declarat sâmbătă consilierul prezidențial ucrainean Kirilo Timoșenko.

Populația Ucrainei este "pregătită să sufere" printr-o iarnă potențial întunecată și rece, atâta timp cât trupele rusești ocupă în continuare teritoriul Ucrainei, a declarat vineri ministrul infrastructurii țării pentru CNN.

"Toată lumea simte că armata noastră pe câmpul de luptă câștigă", a declarat Oleksandr Kubrakov pentru CNN. Dar ei înțeleg, de asemenea, că atacurile asupra infrastructurii au ca scop să complice viața oamenilor, a mai spus el.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării