main logo
1314

Zelenski a publicat mesajul ce voia să-l transmită la Cupa Mondială

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a difuzat duminică pe contul său de Instagram mesajul pe care a încercat să-l transmită lumii întregi înaintea finalei Campionatului Mondial de fotbal din Qatar, dar FIFA i-a respins solicitarea considerând că aceasta încalcă principiul neutralităţii politice, relatează agenţia EFE.

Zelenski a publicat mesajul ce voia să-l transmită la Cupa Mondială

„Acest Campionat Mondial demonstrează încă o dată că disputele între popoare şi ţări trebuie să se decidă într-un joc curat, nu într-un joc cu foc'”, spune Zelenski, cu referire la războiul dintre ţara sa şi Rusia declanşat în februarie de aceasta din urmă, transmite Știri.md, cu referire la Agerpres.

„Când jucătorii sunt cei care concurează, ne bucurăm toţi de pace”, adaugă preşedintele Volodimir Zelenski, cerând în continuare în mesajul său ajutor pentru restabilirea păcii în Ucraina.

„Să vedem împreună finala Campionatului Mondial! Şi să vedem împreună sfârşitul războiului!”, îşi încheie el mesajul pe care ar fi dorit să-l transmită în direct înaintea începerii finalei Argentina-Franţa, într-un moment de audienţă masivă în toată lumea.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării