main logo
445

Zborurile companiei Fly One în Rusia se rețin. Motivul

Compania Fly One anunță despre reținerea zborurilor în Federația Rusă în legătură cu faptul că autoritățile ruse au introdus recent unele restricții privind companiile aeriene care au achiziționat avioane în leasing.

Zborurile companiei Fly One în Rusia se rețin. Motivul

Interdicția ține de a efectua zboruri ale acestor aeronave în spațiul aerian al Federației Ruse, relatează Știri.md cu referire la tv8.md.

„Din acest motiv, aeronavele care operează în Federația Rusă vor fi redirecționate către alte destinații, ceea ce va duce la întârzieri pentru o perioadă scurtă de timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele cauzate și promitem că vom face tot posibilul pentru a evita aceste întârzieri și, în cazul apariției acestora, pentru a reduce durata acestora”, se anunță într-un comunicat al companiei.

Potrivit Interfax, care relatează cu referire la sursele sale din industrie, este vorba despre utilizarea aeronavelor luate în leasing în întregime, adică atunci când compania închiriază o aeronavă împreună cu echipajul aeronavei. Sursa a explicat că acordurile interguvernamentale privind zborurile către Federația Rusă exclud practic utilizarea schemei date de leasing. El a sugerat că pentru Fly One, care a început activitatea comercială în 2016, a fost făcută o excepție până în prezent.

Potrivit site-ului Fly One compania deține două aeronave și efectuează zboruri în Moscova, Sankt-Petersburg și Voronej.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării