18 martie, 22:46
739
0
Voronin: Ce ardea acolo la ei în Parlament de au lăsat aceste alegeri?
18 martie, 22:46
739
0

Fostul președinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a declarat cu puțin timp în urmă că actualul președinte al țării, Igor Dodon, a trecut cele 30 de zile de stare de urgență propuse de Guvern, la 60 din propria dorință.

Declarațiile au fost făcute în cadrul talk-show-ului „Secretele Puterii” de la Jurnal TV, transmite Știri.md cu referire la jurnal.md.

„Acest Dodon a trecut starea de urgență de la 30 de zile propuse de Guvern, la 60 de zile. Ei(n.r. parlamentarii) în genere nu au idee ce fac acum. Ce o să facă economia țării în 60 de zile, cine vor întoarce pierderile, datoriile?”, se întreabă Vladimir Voronin.

Totodată, fostul șef al statului, Vladimir Voronin, a declarat ironic că el nu înțelege de fapt, ce s-a întâmplat în țara noastră în ultimele două săptămâni, odată cu crearea coaliției PD-PSRM și instituirea Codului Roșu.

„Eu nu înțeleg în genere multe lucruri întâmplate în ultimele 2 săptămâni, referitor la starea de urgență, Cod Roșu, carantina. Care e diferența dintre starea de urgență și carantină?! Dacă tot s-au interzis multe lucruri, transport, etc. Ei știu care e diferența?”, se întreabă Voronin.

Cât despre alegerile parlamentare repetate de la Hâncești, care s-au desfășurat pe timp de carantină, după ce în satul Bălceana a fost depistat un caz pozitiv de COVID-19, iar mai mulți oameni sunt suspectați de prezența virusului, Voronin a spus: 

„Când s-au petrecut aceste blestemate alegeri de la Hâncești era Cod Roșu, după asta a fost anunțată starea de urgență(...) Ce ardea acolo la ei în Parlament de au lăsat aceste alegeri?! (...) Ei vor cu orice scop să se țină la guvernare”, a declarat ironic Vladimir Voronin.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter