main logo
888

Vocea României: Irina Rimes a spus ce le face Smiley concurentelor

Al doilea dialog „veninos” la Vocea României în ediția de azi, 13 septembrie. Irina Rimes a tras cu dinții de concurenta la care s-a întors și Smiley și a apelat la orice pentru a i-o sufla artistului de sub ochi.

Vocea României: Irina Rimes a spus ce le face Smiley concurentelor

Cu toate că îl avea și pe Brenciu întors cu fața spre concurentă, pare că amenințarea cea mare a fost fostul component al trupei Simplu, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

Ce i-a spus moldoveanca și cum l-a lăsat fără cuvinte?

Vocea României, 13 septembrie 2019. Irina, mărturisire șocantă pentru Smiley

Irina Rimes l-a făcut pe Smiley să tacă mâlc doar cu o singură afirmație. 

Cei doi s-au întors la aceeași concurentă pe care au dorit-o atât de tare încât au ajuns să-și arunce răutăți unul altuia, pentru a putea pune mâna pe cea care ar putea câștiga trofeul de la Vocea României.

”Am vorbit eu cu fostele tale concurente. Creezi dependență! Nu e bine să fii dependentă de un bărbat! Lasă-mă Smiley, că m-am interesat!”, a spus Irina Rimes, în timp ce ”se lupta” pentru o concurentă, la Vocea României. 

”Cum adică ai vorbit tu? Eu nu știu nimic…”, a încercat Smiley să se apere.

Iirina Rimes, vorbe
Iirina Rimes, vorbe „dulci” pentru Smiley, în lupta pentru o concurentă

Cum își „ademenește” concurenții

Irina vrea să le facă o părere bună concurenților și vizual, astfel să-i convingă să vină degrabă în echipa pe care ea o consideră câștigătoare, echipa ei. În acest context, artista își dă silința și pe partea de imagine pentru a schimba cât mai multe.

„Am mare noroc să colaborez cu stiliști speciali și foarte talentați. De exemplu, îmi plac branduri precum Baden sau Laura Firefly, care m-a susținut încă de la început, când nu mă cunoștea nimeni. Sau Omra, sau Parlor, designeri talentați care au văzut în mine ceva diferit, ceva ce le-a plăcut. O am pe Olivia Stoica, fără de care nu m-aș descurca niciodată, pentru că eu, făcând muzică, nu am timp să fac shopping, să caut haine”, a spus Irina Rimes.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării