main logo
621

Vladimir Zelenski: Nu am nicio afacere în Rusia

Pretendentul pentru șefia Ucrainei, Vladimir Zelenski, susține că nu are nicio afacere în Federația Rusă.

Vladimir Zelenski: Nu am nicio afacere în Rusia

Declarațiile au fost făcute după ce jurnaliștii au publicat o investigație, în care se subliniază că Zelenski ar avea o afacere în Rusia, transmite Știri.md.

Potrivit investigației, există trei companii în Federația Rusă care produc produse video, de televiziune și de film: Weisberg Pictures, Platinum Film și Green Flims. 

„Toate companiile aparțin societății cipriote Green Family LTD, al cărui co-fondator este Kvartal 95 din Ucraina. Beneficiarii companiei cipriote sunt Zelenski, iar partenerii săi de afaceri sunt Andrei Yakovlev, Boris și Serghei Shefira, și Timur Mindici”, se arată în investigație.

„Nici eu, nici Kvartal 95, și niciun membru al echipei noastre, nu lucrăm în Rusia", a spus Zelenski într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

El a mai spus că Kvartal 95 a vinde drepturile de proprietate intelectuală în 21 de țări.

„Acești bani se îndreaptă către companiile occidentale, de acolo, spre Ucraina, iar în Ucraina se cheltuiesc pentru angajații noștri și pentru producția conținutului nostru. Lucrăm numai în țara noastră și vom lucra numai în Ucraina", a adăugat Zelenski.

Știri.md amintește că artistul ucrainean Vladimir Zelenskii a spus că se gândește să participe la alegerile prezidențiale din Ucraina.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării