main logo
744

Vladimir Zelenski îl așteaptă pe Petro Poroșenko la dezbateri

Candidatul la prezidențialele din Ucraina, Vladimir Zelenski, îl așteaptă pe Petro Poroșenko la dezbateri pe data de 19 aprilie.

Vladimir Zelenski îl așteaptă pe Petro Poroșenko la dezbateri

Asta după ce actorul nu a mers ieri la bătălia electorală de pe stadion, anunțată din timp de președintele în exercițiu, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Zelenski l-a îndemnat pe Poroșenko să-și îndeplinească obligațiunile, în loc să-l caute pe el, pe la televiziuni.

„Domnule Poroșenko, eu foarte tare vreau ca dumneavoastră să treceți de la "Am auzit" la "Voi face". Și anume: să arestați ucigașul Ekaterinei Gandziuk, să-l arestați pe Svinarciuk și să vă amintiți de marinarii ținui captivi, care stau acum după gratii și așteaptă până veți fugi pe la televiziuni, în căutarea lui Zelenski”, a declarat Vladimir Zelenski, candidat la funcția de președinte al Ucrainei.

Înregistrarea a fost publicată astăzi pe pagina de Facebook a lui Vladimir Zelenski. La finalul mesajului, acesta i-a reamintit președintelui în exercițiu că îl așteaptă, pe data de 19 aprilie, pe stadionul „Olimpic” din Kiev, la dezbateri. 

Asta după ce ieri, Petro Poroșenko și-a adunat susținătorii pe teren și l-a așteptat pe contracandidatul său la bătălia electorală, care, însă, nu a venit. S-a întâmplat, după ce cei doi candidați nu au găsit un consens referitor la data dezbaterilor.

„Tu mi-ai zis duminică, hai să ne întâlnim la dezbateri. Eu am venit, tu nu erai, m-ai mințit, m-ai dus de nas. Tu doar m-ai mințit, tu doar m-ai dus de nas, Tu doar pe mine, tânăr, m-ai scos din minți”.

Anterior, Zelenski a declarat că nu va merge la dezbateri pe data de 14 aprilie și și-a motivat decizia.
„Vreodată, după alegeri, va ieși la iveală informația precum că pe stadionul „Olimpic” cineva a pregătit provocări împotriva mea. Eu nu voi merge încolo. Am primit această informație secretă”, a susținut Vladimir Zelenski, candidat la funcția de președinte al Ucrainei.

Petro Poroșenko nu a anunțat deocamdată dacă va merge la dezbateri electorale pe 19 aprilie.

Potrivit unui sondaj, Vladimir Zelenski va câștiga al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Ucraina, care va avea loc duminică.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării