main logo
1035

Vladimir Putin a demis 9 generali, în plin "război" cu scutul din România

Vladimir Putin a demis nouă generali din cadrul organelor de aplicare a legii, documentul fiind publicat pe portalul oficial de informații al statului rus.

Putin a demis 9 generali, în plin "război" cu scutul din România

Nu se cunoaște încă motivul pentru care liderul de la Kremlin a intrat în forță în conducerea Armatei Rusiei, transmite Ştiri.md cu referire la realitatea.net

Din funcţiile deţinute au fost destituiţi general-locotenentul Serghei Didenko - Șef al Centrului Regional Siberian al Ministerului situaţii Excepţionale (MSE), general-maiorul de justiţie Irina Zeibert - asistent principal al președintelui Comitetului de Anchetă, general-maiorul Alexandr Kuzneţov - șef adjunct al Direcţiei Generale MAI din regiunea Krasnoyarsk, general-maiorul Vladimir Nikiteev - șef al Direcţiei Serviciului Federal Penitenciar din regiunea Kirov, general-maiorul Rafail Gilmanov – şef adjunct al MAI din Republica Tatarstan.

În paralel, Putin a făcut și o serie de numiri. Astfel, general-maiorul Valentina Kazakova a devenit șeful Direcției Principale pentru Migrație al Ministerului Afacerilor Interne, iar general-maiorul Oleg Ilinykh a fost numit în postul de șef al Direcției Principale pentru Combaterea Extremismului din cadrul MAI.

Pentru a-și echipa tancurile Armata, Rusia a decis să dezvolte un nou tun mai eficient decât cele din prezent, potrivit unei reviste militare rusești.

Rusia dezvoltă un tun sofisticat, proiectat să doteze viitoarele tancuri grele Armata, anunţă revista ministerului rus al Apărării.

„Armamentul tancurilor naționale se bazează pe calibrul de 125 mm. În ultimii 40 de ani, tunurile au suferit câteva modificări care i-au îmbunătăţit caracteristicile tactice și tehnice. În prezent, dezvoltăm un nou tun cu o eficiență sporită pentru viitorul tanc Armata", precizează publicația.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării