main logo
457

Vladimir Putin a comentat rezultatele alegerilor din Ucraina

Președintele rus, Vladimir Putin, consideră că rezultatele alegerilor prezidențiale din Ucraina, care au fost câştigate de actorul de comedie Volodimir Zelenski, indică eșecul total al politicii lui Petro Poroșenko.

Vladimir Putin a comentat rezultatele alegerilor din Ucraina

 "Ce este de evaluat? Acesta este un eșec total şi absolut al politicii lui Poroșenko" - a afirmat liderul rus, întrebat cum apreciază alegerile prezidenţiale desfăşurate duminică în Ucraina, transmite Știri.md cu referire la radiochisinau.md.

Vladimir Putin, a mai declarat, referindu-se la relațiile ruso-ucrainene după victoria lui Vladimir Zelenski în alegerile prezidențiale, că totul depinde de politica pe care o va duce Kievul. 

"În ceea ce ne privește, noi dorim să restabilim în întregime relațiile, însă nu vrem să facem acest lucru în mod unilateral", a declarat Putin, întrebat cum se vor dezvolta relațiile ruso-ucrainene în timpul mandatului noului președinte al Ucrainei.

Rezultatele finale anunțate de Comisia Electorală de la Kiev după numărarea tuturor voturilor exprimate de ucraineni la alegerile prezidenţiale de duminică arată că actorul de comedie Volodimir Zelenski a câştigat scrutinul cu 73,22% din voturi. 

Preşedintele în exerciţiu al Ucrainei, Petro Poroşenko, a fost votat de doar 24,45% dintre alegători.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării