main logo
798

Viorica Dăncilă se dezice total de trecut și de fostul lider suprem

Viorica Dăncilă a lansat un atac fără precedent la adresa lui Liviu Dragnea și a perioadei cât acesta a condus destinul PSD. Chiar dacă premierul a declarat că nu vrea să analizeze șefia lui Dragnea, aceasta a spus că nou șef al partidului ar trebui să nu mai repete greșelile trecutului.

Viorica Dăncilă se dezice total de trecut și de fostul lider supremFoto: realitatea.net

Întrebată dacă președinția lui Dragnea a fost bună sau nu, premierul Dăncilă a replicat scurt: "Nu mai vreau să fac referiri la trecut, ci să mă ancorez în prezent. Revenirea la trecut nu este o abordare sănătoasă", transmite Știri.md cu referire la realitatea.net.

Firea: Mi-e groază că Oprișan face strategia politică a PSD pentru Congres

„Trebuie să învățăm din trecut și să eliminăm ceea ce nu a funcționat. Avem nevoie de o altă abordare, astfel încât să avem un procent cât mai bun și de a recâștiga românii de partea noastră. 

Nu am vorbit despre candidaturi la șefia PSD, dar eu sper să avem mai mulți candidați pentru că nu este bine să avem un candidat unic.”

Rovana Plumb: "Organizația de femei a PSD o susține pe Viorica Dăncilă ca șef al partidului”

Trebuie să fie un om echilibrat, un om care să adune în jurul lui, să aibă răbdare să își asculte toți colegii, fiecare părere în partid este importantă. Să se consulte în permanență. Decizia nu trebuie să o ia președintele, trebuie să o ia forul statutar. Un viitor președinte al PSD trebuie să fie un om pro-european'', a declarat Viorica Dăncilă.

Ce a discutat Dăncilă cu Tăriceanu?

"Începând cu ora 11.00, am avut BPN al PSD. Așa cum am promis, săptămânal ținem Biroul Permanent Național, pentru că eu cred că tărie că deciziile trebuie să le luăm în cadrul forurilor statutare ale PSD. 

Am discutat despre moțiunea de cenzură, am discutat despre organizarea Congresului din data de 29 luna aceasta. Am vorbit despre modificarea statutului și am făcut un grup de lucru. 

Am înființat un grup de lucru care să lucreze la programul politic al partidului și bineînțeles un grup de lucru care presupune o colaborare foarte strânsă între Guvern și Consiliul Național referitor la programul de guvernare, la prioritățile noastre, precum și stabilirea unui calendar de implementare a acestora", a spus Dăncilă, după ședința PSD.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării