main logo
795

Viorica Dăncilă, despre candidatura Laurei Kovesi: Nu cred că este oportună o susţinere

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, la ambasada Franţei că există semne de întrebare în legătură cu activitatea fostului procuror şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, motiv pentru care nu o susţine pentru funcţia de procuror-şef european.

Dăncilă, despre candidatura Laurei Kovesi: Nu este oportună o susţinereFoto: digi24.ro

„De fiecare dată am spus că atunci când cineva accede într-o funcţie trebuie să nu aibă semne de întrebare referitor la activitatea sa. Ştiţi că a fost revocată în perioada unui ministru care făcea parte din guvernul pe care îl conduc şi nu îmi schimb părerea”, a spus Dăncilă, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Întrebată despre poziţia diferită pe care o are în raport cu preşedintele Klaus Iohannis, care a anunţat că o susţine pe Laura Codruţa Kovesi, Dăncilă a declarat: „Fiecare avem dreptul la opinie, aşa este în democraţie”.

Fostul procuror şef DNA a participat vineri la recepţia de la Ambasada Franţei, unde a fost prezent şi prim-ministrul Viorica Dăncilă, dar şi alţi reprezentanţi ai Guvernului şi oameni politici. Printre invitaţi s-a numărat şi fostul procuror general, Augustin Lazăr.

La recepţie nu este prezent preşedintele Klaus Iohannis.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării