main logo
539

Vijelii și averse în România. Mașinile au fost luate pe sus de ape

Mai bine de jumătate de țară se află sub un cod galben de vijelii și averse torențiale. În județul Alba, o viitură a făcut prăpăd și a luat pe sus mai multe mașini și gardurile caselor. Iar în oraș, o ploaie torențială a acoperit străzile cu șuvoaie.

Vijelii și averse în România. Mașinile au fost luate pe sus de ape

Nu a lipsit din peisaj nici grindina. În Cluj, un covor alb, format din bucăți mari de gheață a acoperit grădinile și a distrus culturile, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

O furtună puternică a făcut ravagii în mai multe localităţi din Alba în urmă cu puţin timp. Viitura a fost atât de mare încât a luat maşinile pe sus şi le-a purtat la mare distanţă. Zeci de case au fost inundate.

Apele s-au revărsat şi pe străzile din oraşul Alba Iulia.

Canalizarea nu a mai făcut faţă cantităţii mari de apă căzute într-un timp aşa de scurt, aşa că şoferii s-au trezit înconjuraţi de bălți. Şi au făcut valuri cu maşinile când au trecut prin intersecțiile inundate.

Şi în judeţul Cluj, la Rogojel a fost prăpăd. Grindina a acoperit culturiIe şi a distrus zeci de grădini. Stratul de gheaţă a măsurat şi 20 de centimetri, spun localnicii, care au filmat îngroziţi urgia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării