main logo
925

Viaţa unui bebeluş abandonat într-un tufiş, salvată de un Husky

Viaţa unui bebeluş abandonat într-un tufiş a fost salvată de un Husky aflat la plimbare, într-un parc din Birmingham, Marea Britanie.

Viaţa unui bebeluş abandonat într-un tufiş, salvată de un HuskyFoto: Mediafax

Terry Walsh îşi plimba câinele pe nume Hel când animalul a dat de câteva pături abandonate într-un tufiş, într-un parc din Birmingham, Marea Britanie, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.

„Am auzit deodată copilul plângând. Cred că mângâierea blândă a lui Hel l-a trezit”, spune Terry Walsh.

Nou-născutul avea probabil doar câteva ore când Walsh şi Hel l-au găsit, a declarat poliţia din West Midlands într-un comunicat de presă. 

Bebeluşul a fost dus imediat la spital, unde angajaţii l-au numit George pentru că a fost găsit cu o zi înainte de St. George, potrivit La Stampa.

Poliţia a dat publicităţii mai multe fotografii ale micuţului George, în speranţa că aşa îi va fi găsită mama.

„Eşti principala mea preocupare acum şi vrem să ne asigurăm că eşti bine. Nu ştiu circumstanţele naşterii lui George, dar eu, ca părinte, ştiu că a deveni părinte poate fi copleşitor”, a declarat inspectorul Neil Hunt.

Şi Walsh îi mulţumeşte câinelui său pentru că are o fire docilă: „Hel a fost minunat. Un câine mai în vârstă sau un câine cu un alt temperament ar fi putut trage pătura şi bebeluşul ar fi devenit o păpuşă de cârpă. Ca să nu mai vorbim despre ce ar fi putut face vulpile şi şoarecii”.

„Îi mulţumesc Domnului că bebeluşul era în viaţă, ar fi putut fi mult mai rău: ar fi putut fi mort. Cerul l-a trimis pe Hel să salveze acel copil!”, adaugă Terry Walsh, propritarului câinelui.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării