main logo
524

Viaţa lui Julio Iglesias, subiectul unui serial realizat de Disney

Viaţa cântăreţului spaniol Julio Iglesias va fi transpusă într-un serial produs de Disney, bazat pe memoriile scrise de fostul reprezentant al artistului.

Viaţa lui Julio Iglesias, subiectul unui serial realizat de Disney

Disney Media Distribution Latin America a anunţat la Los Angeles că a intrat în posesia drepturilor de autor ale cărţii „Secretos confesables”, memoriile fostului reprezentant al artistului, Alfred Fraile, transmite Știri.md cu referire la news.ro.

Proiectul este gândit ca un serial cu 13 episoade.

După ce cariera lui de portar la Real Madrid a fost oprită de un accident rutier, Julio Iglesias s-a îndreptat spre muzică, iar Fraile i-a fost alături. El a lucrat cu artistul timp de 15 ani, în care cântăreţul a devenit cunoscut la nivel mondial.

Acest proiect vine după ce Disney Media Distribution Latin America a produs în 2015 un serial despre viaţa cântăreţului mexican Juan Gabriel, care a generat cifre importante de audienţă pentru Telemundo, care l-a difuzat. 

Aceeaşi companie a produs „El Rey”, un serial de 13 episoade despre cântăreţul mexican José Alfredo Jiménez, şi a cumpărat drepturile de distribuţie internaţională a serialului biografic despre Diego Maradona, pe care Amazon Prime Video l-a aprobat recent.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării