main logo
337

Venezuela este afectată de o nouă pană de curent

Capitala Caracas şi o mare parte din Venezuela au rămas din nou în întuneric în noaptea de marţi spre miercuri din cauza unei noi pene de curent, potrivit AFP şi postărilor din reţelele sociale.

Venezuela este afectată de o nouă pană de curentVenezuela este afectată de o nouă pană de curent

Incidentul, cel mai important de acest gen din ultima săptămână, s-a produs la ora locală 23:20 (03:20 GMT) şi afectează o mare parte a capitalei, precum şi zone importante din cel puţin 18 din cele 23 de state ale Venezuelei, printre care Vargas, Miranda, Aragua, Carabobo, Cojedes (centru), Lara, Zulia (vest) şi insula Margarita, conform aceloraşi surse, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.

Caracas şi 20 din cele 23 de state venezuelene au rămas fără curent electric pe 29 martie, iar multe regiuni s-au confruntat a doua zi cu aceeaşi situaţie. Pene uriaşe de curent au afectat deja ţara între 7 şi 14 martie, precum şi în perioada 25 - 28 martie.

Preşedintele venezuelean Nicolas Maduro a anunţat ulterior intrarea în vigoare a unui plan de "raţionalizare" a alimentării cu energie electrică timp de o lună.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării