main logo
436

Vedetele de la Hollywood o susțin pe Oprah Winfrey la prezidențiale

Meryl Streep are păreri clare despre cum şi cine ar trebuie să fie preşedintele Statelor Unite.

Vedetele de la Hollywood o susțin pe Oprah Winfrey la prezidențialeVedetele de la Hollywood o susțin pe Oprah Winfrey la prezidențiale

Vedeta o consideră pe Oprah Winfrey mai mult decât calificată pentru acest rolul. În cadrul unui interviu televizat, actriţa cu cele mai multe nominalizări din istoria premiilor Oscar, a elogiat-o pe Oprah pentru energia şi pasiunea ei. La fel şi Tom Hanks, scrie jurnalul.ro.

Dacă mâine ar avea loc alegeri prezidenţiale în Statele Unite, Meryl Streep şi Tom Hanks ar vota-o pe Oprah Winfrey. Cei doi actori au vorbit public despre asta mai ceva ca nişte agenţi de campanie ai realizatoarei TV.

"Din punct de vedere intelectual (n.r: Oprah Winfrey) este calificată. Cu energia ei, motivaţia şi pasiunea ei, cred că este mai mult decât calificată", a spus Meryl Streep.

"Nu pot să contest adevărul evident pe care l-ai punctat. Sunt o mulţime de moduri prin care se poate face istorie aici şi cred că prima femeie care va fi preşedinte a Statelor Unite ar trebui să aibă calităţile lui Oprah Winfrey", a declarat Tom Hanks.

În trecut, în presa străină, au apărut zvonuri conform cărora şi Meryl Streep ar candida la preşedinţie.

Cei doi actori au profitat de moment ca să glumească pe seama acestui subiect.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării