991
0
Vecinul lui Dincă, despre casa groazei: Erau munți de pământ
991
0

Un vecin care a făcut turul casei lui Gheorghe Dincă a povestit într-un interviu acordat Antena 3 ce a văzut în casa ororilor.

Bărbatul povestește că peste tot erau șanțuri și maluri înalte de pământ pe care trebuia să le treci între camere, iar masa lui Dincă nu avea picioare, transmite Știri.md cu referire la Money.ro.

„Casa părea din “Familia Adams”. Cum a închis porțile am văzut că avea niște dulăi mari, cred că erau doi sau trei. A țipat la ei foarte puternic și se cunoștea că îl știau de stăpân – au tăcut instantaneu.

Nu era o persoană foarte inteligentă, se vedea că vindea niște chestii care aveau o valoare istorică foarte mare și cerea niște prețuri pe ceva care nu făcea doi bani. Mi-a arătat tot ce avea pe acolo printre care și o masă de tâmplărie. Și l-am întrebat de ce nu are picioare. 

A zis că nu are și a zis să se uite după ele. M-a lăsat în prima cameră de la parter, care părea că a fost un magazin, și erau niște gropi de parcă cineva pierduse ceva acolo și căuta cu lopata. Erau săpate niște șanțuri, în unele locuri fiind ciment, în altele, pământ”, își amintește bărbatul.

Картинки по запросу gheorghe dincă

Citește și
article image
Primele imagini cu telefonul de pe care a sunat Alexandra...
0
574
article image
Rezultatele oficiale: Ale cui sunt oasele găsite în curtea...
0
748
article image
Dincă, adus la reconstituire. Cum au reacționat vecinii
0
304
article image
Caracal: Dincă a refăcut pas cu pas traseul parcurs după...
0
193