main logo
438

Vânzări record la cartea de memorii scrisă de Michelle Obama

„Becoming”, cartea de memorii scrisă de Michelle Obama, a fost vândută în peste 10 milioane de exemplare în cinci luni de la lansare.

Vânzări record la cartea de memorii scrisă de Michelle ObamaVânzări record la cartea de memorii scrisă de Michelle Obama

Potrivit editurii Bertelsmann, memoriile lui Michelle Obama sunt pe cale să devină cea mai populară autobiografie lansată vreodată, transmite Știri.md cu referire la news.ro

Compania germană a plătit 60 de milioane de dolari în 2017 pentru drepturile de publicare a acestei cărţi şi a celei scrise de fostul preşedinte Barack Obama.

Cartea lui Barack Obama urmează să fie publicată.

Trustul media Bertelsmann deţine 75% din publisher-ul lui Obama, Penguin Random House.

În cartea ei, Michelle Obama vorbeşte despre copilăria ei, munca şi rolul de mamă, dar şi despre perioada petrecută la Casa Albă. Ea dezvăluie dificultăţile pe care le-a întâmpinat în mariajul cu Barack Obama, pierderea unei sarcini şi fertilizarea in-vitro pentru conceperea ambelor fiice, Malia şi Sasha.

Obama, în vârstă de 54 de ani, a rezervat câteva pagini din carte pentru a-l critica pe actualul preşedinte Donald Trump.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării