main logo
392

Următorul film James Bond va avea acțiunea într-o țară exotică

Noua producție din seria James Bond, care va fi cea cu numărul 25, va fi filmată atât în Marea Britanie cât și în Jamaica, spun surse din lumea artistică.

Următorul film James Bond va avea acțiunea într-o țară exotică

Lungmetrajul ar putea fi numit – ca titlu principal sau ca subtitlu – „Bond25”, mai spus surse oficiale citate de presa străină. În acest context, ministrul Turismului din Jamaica, Edmund Bartlett, a anunțat că se va întâlni săptămâna aceasta la Londra, cu șefa ministerului similar din Regatul Unit al Marii Britanii, Olivia Grange, transmite Ştiri.md cu referire la playtech.ro.

La discuții ar urma să participe și producătorii filmului, Barbara Broccoli şi Michael G. Wilson. Vor fi semnat acordurile în baza cărora va fi începută producția filmului.

Și în „Bond25” protagonist va fi actorul britanic Daniel Craig, potrivit Screenrant.com.

Producătorii filmului vor vizita apoi Studiourile Pinewood, unde au mai fost turnate filme cu agentul 007.

James Bond iubește Caraibele și revine în Jamaica

Locații din Jamaica au mai fost folosite pentru filmarea unor scene din seria James Bond, precum cele din lungmetrajele „Dr. No” şi „Live and Let Die”.

Și alte destinații din Caraibe au mai fost alese pentru turnarea unor scene. James Bond a mai ajuns în insulele Bahamas („Thunderball”) şi („Casino Royale”). De asemenea, în Cuba s-au filmat „Golden Eye” şi „Die Another Day”.

Despre noua producție nu se știu prea multe lucruri în afara declarațiilor făcute de producătoarea Barbara Broccoli, care spunea într-un interviu acordat în octombrie că în seria James Bond personajul principal „va continua să fie bărbat”.

Cel mai probabil, „Bond 25” va ajunge în cinematografe în februarie 2020. Proiectul a suferit o amânare după retragerea regizorului britanic Danny Boyle, care a fost înlocuit cu americanul Cary Fukunaga.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării