main logo
593

Unul dintre atacatorii din Sri Lanka a stat la rând pentru micul dejun oferit de hotel înainte de a detona explozibilul

În timp ce oaspeții de la Hotelul Cinnamon Grand din Sri Lanka așteptau la rând pentru micul dejun tip bufet în duminica de Paști, unul dintre oamenii care stăteau la coadă era pe punctul de a dezlănțui un val de groază, notează telegraph.co.uk.

Unul dintre atacatorii din Sri Lanka a stat la rând pentru micul dejun

Bărbatul, care s-a cazat la hotel cu o noapte înainte sub un nume fals, ținea o farfurie și era pe cale să fie servit cu mâncare când a detonat explozibilul legat de trupul lui, transmite Ştiri.md cu referire la libertatea.ro.

„A fost un haos total”, a declarat managerul hotelului pentru AFP. „Era ora 8:30 și era aglomerat. Erau familii. El a stat la coadă și apoi a declanșat explozia. Unul dintre managerii noștri care primea oaspeții a fost printre cei care au murit pe loc”, a mai spus managerul.

Alți oficiali de la hotel au povestit cum atacatorul s-a cazat la hotel folosind o adresă falsă și spunând că este în oraș pentru niște afaceri, potrivit telegraph.co.uk. 

Alte două hoteluri, Shangri-La și Kingsbury, au fost ținta atacurilor la aceeași oră la care avut loc explozia de la Cinnamon Grand. 

Duminică, mai multe explozii au avut loc în Sri Lanka, în ziua în care creștinii din această țară sărbătoreau Paștele. Ținta atacurilor cu bombe au fost trei biserici catolice și mai multe hoteluri de lux din capitala Colombo. Bilanțul este unul dramatic: sunt peste 200 de morți și sute de răniți.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării