main logo
1534

Un vitezoman, filmat cum distruge 11 mașini parcate pe o stradă

Un tânăr care gonea cu bolidul său pe străzile unui cartier select al Londrei a intrat în mai multe mașini de lux după ce a pierdut controlul volanului.

Un vitezoman, filmat cum distruge 11 mașini parcate pe o stradă

Accidentul a fost soldat cu o singură victimă, șoferul care a produs accidentul, acesta fiind transportat la spital în stare stabilă, transmite Știri.md cu referire la hotnews.ro.

Șoferul se luase la întrecere cu o altă mașină de lux, un Porsche, atunci când a pierdut controlul volanului și a plonjatîntr-un rând de 11 mașini parcate. 

Martorii spun că daunele sunt de cel puțin jumătate de milion de lire sterline, având în vedere că printre mașinile avariate se numără un Bentley Bentayga, un Porsche 911 sau două modele noi de Audi Q7.

Locuitorii din zonă au ieșit speriați din case, treziți fiind de un zgomot deosebit de puternic. Un rezident a declarat că proprietățile din acel cartier au valori estimate la 4,5 milioane de lire sterline pentru un singur imobil, iar problema vitezomanilor din acea zonă este una comună. 

Vinovatul accidentului a fost ajutat de martori până la venirea ambulanței. Acesta a fost atât de șocat încât nu și-a dat seama de gravitatea rănilor sale. O martoră a declarat că tânărul a ieșit din mașină plin de sânge și fără o bucată din scalp.

Tânărul a fost singurul transportat la spital, deși nu a fost singurul implicat în accident. Poliția a izolat zona și a început strângerea probelor, nefăcând însă nicio arestare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării