main logo
1675

Un TIR cu numere moldovenești s-a răsturnat în România. Reacția MAEIE

Un accident rutier a avut loc seara trecută în județul Constanța, România. Un tir încărcat cu fructe s-a răsturnat la sensul giratoriu din Ovidiu, unde se urcă pe autostradă.

Un TIR cu numere moldovenești s-a răsturnat în România. Reacția MAEIEFoto: știri.md

Presa română scrie că tirul transporta portocale și avea numere de înmatriculare de Republica Moldova, transmite Știri.md.

Potrivit primelor informații, tirul ar fi ieșit de pe A4 și se îndrepta spre podul de la Ovidiu, moment în care s-a răsturnat.

"Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene s-a autosesizat prin intermediul Consulatului nostru la Iași în legătură cu informațiile potrivit cărora un tir înmatriculat în Republica Moldova s-a răsturnat la sensul giratoriu din Ovidiu în județul Constanța în seara zilei de 13 ianuarie. 

Potrivit responsabililor de la consulat care au comunicat prompt cu autoritățile române - șoferul tirului, cetățean moldovean nu a avut de suferit. La această oră transportul auto este pregătit pentru a fi remorcat în țara noastră", a precizat Daniel Vodă, purtătorul de cuvânt al MAEIE.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării