main logo
708

Un tată și-a obligat fiica să meargă 8 km pe jos la școală

Lecția pe care un tată din statul american Ohio a decis să i-o predea fiicei lui de 10 ani a declanșat reacții controversate, relatează ABC News.

Un tată și-a obligat fiica să meargă 8 km pe jos la școală

Supărat și dezamăgit că fiica lui, Kirsten, a fost suspendată de la școală pentru că și-a hărțuit colegii, Matt a decis că trebuie să ia măsuri, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

A obligat-o pe fată să meargă pe jos 8 km până la școală, cu ghiozdanul în spate și la temperaturi apropiate de pragul înghețului. În tot acest timp a filmat-o din mașina cu care merge în spatele fetei.

Bărbatul a publicat apoi imaginile pe contul său de Facebook unde acestea au fost urmărite de peste 14 milioane de americani în câteva zile. 

Unii au fost de acord cu pedeapsa, alții l-au criticat că a exagerat, încercând să-i dea o lecție fiicei lui.

Potrivit tatălui, aceasta a fost a doua oară când Kirsten a fost certată la școală pentru bullying și a primit o suspendare de 3 zile.

„Știu că mulți dintre voi, părinți, nu sunteți de acord cu asta și este ok. Fac ceea ce cred că este corect pentru a-mi învăța fiica să se oprească din hărțuirea colegilor la școală. Părinții trebuie să-și responsabilizeze copiii. Prin asta arăt cum o trag la răspundere pe fiica mea. Nu vreau să fiu un părinte care ascunde sub preș și susține că așa sunt copiii” a povestit bărbatul pe înregistrare.

Copila a spus că a învățat lecția pe care tatăl i-a predat-o pe parcursul mai multor zile și a mărturisit că și ea a fost o victimă a bullying-ului.

Ca să le arate criticilor săi că fata nu a pățit nimic, bărbatul a revenit cu un alt mesaj pe Facebook în care asigură că Kirsten nu a înghețat sau a suferit vreun accident în urma lecției.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării