main logo
1114

Un tânăr din Chişinău a deschis o berărie în apropiere de Ciudad de Mexico

Berea moldovenească cucereşte tărâmul mexican. Un tânăr originar din Chişinău a deschis o berărie în apropiere de Ciudad de Mexico şi i-a pus numele "Moldova".

Un moldovean a deschis o berărie în apropiere de Ciudad de MexicoUn moldovean a deschis o berărie în apropiere de Ciudad de Mexico

Emil Andronic vorbeşte cu pasiune despre ceea ce face şi recunoaşte că ideea i-a venit spontan, fără planuri şi vise măreţe, relatează Publika.md

"În cazul meu, Mexicul este o ţară foarte mare cu multe posibilităţi. Afacerea cu berea s-a început de la o producţie foarte mică cu echipă mică, dar cu timpul am acumulat un portofoliu cu clienţi importanţi", a spus Emil Andronic, moldovean stabilit în Mexic.

Moldoveanul spune că şi-a denumit berea "Moldova" pentru a face cunoscută ţara din care provine.

"Toată lumea mă întreba de unde sunt. Spunându-le că sunt din Republica Moldova, lumea nu ştia de această ţară.Lumea începe a căuta despre berea Moldova în Google şi pe acolo le dau careva rezultate şi despre Republica Moldova", a mai spus Emil Andronic, moldovean stabilit în Mexic.

În ţara mâncărurilor picante berea cu diferite gusturi a lui Emil a ajuns să fie solicitată. Şi sticlele în care este îmbuteliată au design un special. În prezent, el produce cinci tipuri de bere, iar mexicanii o consideră o băutură exotică pe piața lor. 

"- Este o bere foarte gustoasă. Îmi aminteşte de aroma florilor care se aseamănă cu cea a berii belgiene. Este potrivită pentru caniculă."

"- Foarte gustoasă, chiar o savurez!"

"- Parcă bei o cafea puternică. Foarte gustoasă."

"- Această marcă mi-a plăcut cel mai mult. Datorită acestui gust prăjit şi caramelă... Este berea mea preferată."

Emil Andronic este stabilit în Mexic de aproape 11 ani şi speră să-şi dezvolte afacerea.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării