917
0
Un tânăr de 30 de ani din România a murit salvându-și soția, copilul și soacra
917
0

Un tânăr de 30 de ani din Maramureș a murit miercuri după ce propria mașină a venit peste el pentru că a uitat să tragă frâna de mână într-o zonă în pantă.

Foto: baiamare.ro

Accidentul a avut loc pe un drum de căruţe, în localitatea Cetăţele, judeţul Maramureş, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Presa locală relatează că acesta a murit salvându-și familia, respectiv soția, bebelușul și soacra, care se aflau în autoturism.

Bărbatul a parcat mașina pe un deal, pe un drum nedeschis circulației publice. Acesta ar fi uitat însă să tragă frâna de mână și, când s-a dat jos din autovehicul, acesta din urmă a luat-o la vale. 

Pentru că mașina se îndrepta spre o râpă, bărbatul a sărit în fața acesteia. Vehiculul s-a oprit, dar vărbatul a rămas captiv sub el și a decedat.

„Primele verificări efectuate de poliţişti la faţa locului au relevat că în timp ce conducea autoturismul în locul numit «Poiană», pe raza localităţii Cetăţele, bărbatul a oprit maşina pe un teren în pantă, pentru a verifica o posibilă defecţiune. Întrucât a lăsat motorul în funcţiune şi nu a asigurat autoturismul corespunzător, cu frâna de ajutor, maşina s-a pus în mişcare şi a trecut peste bărbat, acesta rămânând încarcerat”, a transmis IPJ Maramureș.

Citește și
article image
Băiat infectat cu E-coli în 2011 a murit în Franța după o...
0
9
article image
Un tânăr moldovean explorează Italia pe jos şi fără bani
0
497
article image
Povestea tânărului care are 20 de ani, dar oficial nu există
0
229
article image
O fană iraniană s-a autoincendiat la Teheran şi a murit
0
113